Roba procuror

279 lei

Primim comenzi prin SEAP / SICAP!

In conformitate cu caracteristicile impuse de Uniunea Națională a Barourilor din România, utilizând însemnele și combinațiile de negru la robă, respectiv alb la baveta și etolă, conform legii 51/1995 republicată în 2011;

➢ Baveta + etola incluse;
➢ Material: mătase;
➢ Se sifoneaza greu.

* Diferenta dintre cele doua modele (Standard si Premium) o reprezinta calitatea materialului!

Data estimativa livrare:
Golește

Recomandam varianta PREMIUM a robei!

SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

Roba procuror

Roba procuror respectă tiparul unui articol vestimentar de înalta ținută profesională. Aspectul robei procuror este unul sobru, vizibil de o calitate superioară. Are o țesătură rezistentă, cu bavete în nuanțe specifice statutului dumnevoastră.

Robe Online produce o gamă completă de haine juridice, într-un stil clasic, tradițional, urmând cu atenție fiecare detaliu.  Produsele noastre sunt inovatoare, confortabile și potrivite pentru fiecare client.

Robele și accesorile le puteți achiziționa online și vă puteți alege modelul dorit de pe acest site.

Toate robele procuror create de noi, sunt confecționate în conformitate cu caracteristicile impuse de Uniunea Națională a Barourilor din România. Acestea utilizeaza însemnele și combinațiile de negru la robă, respectiv alb la etolă, conform legii 51/1995, republicată în 2011.

Acest model de robă va veni împreună cu baveta ce corespunde celor mai înalte standarde de calitate.

Baveta de culoare albă pentru procurori, roșu-ciclamen pentru tribunale și mov pentru Curțile de Apel. Acesta vestimentație vă conferă distincție și eleganță, făcându-vă imediat remarcat de restul colegilor care lucrează cu legea.

Roba procuror

Roba procuror este confecționată din mătase de piersic, cu diferențieri în ceea ce privește culoarea. Negru pentru Înalta Curte de Casație și Justiție, în ședințele de judcata ale Completului de 9 judecători și ale secțiilor și mov în ședințele Secțiilor Unite.

Aceasta are garnituri din crepsatin, finisarea acestora fiind făcută cu multă migală.

Datorită materialul din care sunt confecționate acestea au aspect foarte rafinat atunci când sunteți în mișcare. Detaliile sunt cele care fac diferența și asigură un aer de distincție celui care o poartă.

De asemenea, roba procuror este confecționată dintr-un material calitativ, foarte conforabil, ce are o respirabilitate foarte bună, este foarte rezistent și greu șifonabil.

Crearea produselor noastre se desfășoară sub descerințe foarte stricte, roba, etola și baveta, fiind unele dintre cele mai durabile și calitative produse ale noastre.

Ediagnoza

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

Ghid Marimi

Marime Roba Corespondente Dimensiune Bust Dimensiune Maneca Dimensiune Spate Dimensiune Umar Lungime Roba
XS 36 50 cm 45 cm 40 cm 14 cm 105 cm
S 38 55 cm 50 cm 45 cm 15 cm 110 cm
M 40 60 cm 55 cm 50 cm 15 cm 115 cm
L 42 60 cm 60 cm 52 cm 16 cm 115 cm
XL 44 60 cm 65 cm 55 cm 17 cm 120 cm
XXL 46 65 cm 70 cm 58 cm 17 cm 125 cm
XXXL 48 65 cm 70 cm 61 cm 18 cm 130 cm
TOP Suna acum