Roba consilier juridic

(O recenzie client)

229 lei

Primim comenzi prin SEAP / SICAP!

In conformitate cu caractersticile impuse de Uniunea Na╚Ťional─â a Barourilor din Rom├ónia, utiliz├ónd ├«nsemnele ╚Öi combina╚Ťiile de negru la rob─â, respectiv galben la bevet─â ╚Öi etol─â, conform legii 51/1995, republicat─â ├«n 2011;

Ô×ó Baveta + etola incluse;
Ô×ó Material: m─âtase de piersic cu garnituri lucioase din crepsatin de culoare galben─â;
Ô×ó Se sifoneaza greu;

Golește

Recomandam varianta PREMIUM a robei!

SKU: Nu se aplic─â Categorie:

Descriere

Roba consilier juridic

Roba consilier juridic creata de noi este┬á ├«n conformitate cu caractersticile impuse de Uniunea Na╚Ťional─â a Barourilor din Rom├ónia. Aceasta utilizeaza ├«nsemnele ╚Öi combina╚Ťile de negru la rob─â, respectiv galben la bevet─â ╚Öi etol─â, conform legii 51/1995, republicat─â ├«n 2011.

Robe Online produce o gam─â complet─â de haine juridice, ├«ntr-un stil clasic, tradi╚Ťional, urm├ónd cu aten╚Ťie fiecare detaliu.

Robele ╚Öi accesorile le pute╚Ťi achizi╚Ťiona online ╚Öi va pute╚Ťi alege modelul dorit de pe acest site, efectuand o comand─â.

Acest model de rob─â va veni ├«mpreun─â cu baveta ╚Öi etola ce corespund celor mai ├«nalte standarde de calitate. Modul ├«n care roba cosilier juridic este realizat─â, satisface ╚Öi cel mai ascu╚Ťit simt estetic ╚Öi nu face rabat de la rafinament. Este realizat─â din m─âtase de piersic cu garnituri lucioase din crepsatin de culoare galben─â.

Robele noastre sunt create ├«ntr-un stil clasic, tradi╚Ťional ce asigur─â distinc╚Ťie ╚Öi elegan╚Ť─â celui care o poart─â. Este creat─â av├ónd cus─âturi discerte ╚Öi elegante care totodat─â garanteaz─â o bun─â rezisten╚Ť─â.

Acest tip de ╚Ťes─âtur─â ofer─â un caracter practic datorit─â materialului din care aceste robe sunt confec╚Ťionate. In acela╚Öi timp este garantat─â durabilitatea produselor noastre. De asemenea, acest tip de material are o foarte bun─â respirabilitate ╚Öi rezisten╚Ť─â static─â.

Roba consilier juridic

Combina╚Ťia de ╚Ťes─âturi, ofer─â at├ót aspectul rafinat c├ót ╚Öi caracterul practic. Mixul de ╚Ťes─âturi din care este confec╚Ťionat─â roba, ofer─â acela╚Öi calit─â╚Ťi de respirabilitate ╚Öi rezisten╚Ť─â static─â.

Calitatea robelor noastre corespunde celor mai ├«nalte standarde ╚Öi satisfac chiar ╚Öi cele mai stricte cerin╚Ťe. Roba consilier juridic fiind confec╚Ťionat─â din acest tip de material, va asigura culoarea negru ca fiind mult mai intens─â comparativ cu un alt tip de material.

Crearea produselor noastre se desf─â╚Öoar─â sub cerin╚Ťe foarte stricte, roba, etola ╚Öi baveta, fiind unele dintre cele mai durabile ╚Öi calitative produse ale noastre.

Ediagnoza

1 recenzie pentru Roba consilier juridic

  1. Andreea Anton

    Am comandat varianta premium. Calitate buna, nu se sifoneaza la spalare.

Numai clien╚Ťii autentifica╚Ťi care au cump─ârat acest produs pot l─âsa o recenzie.

Ghid Marimi

Marime Roba Corespondente Dimensiune Bust Dimensiune Maneca Dimensiune Gat Dimensiune Umar Lungime Roba
XS 36 84 cm 56 cm 38 cm 13 cm 120 cm
S 38 88 cm 56 cm 40 cm 13 cm 125 cm
M 40 92 cm 56 cm 42 cm 14 cm 140 cm
L 42 96 cm 56 cm 44 cm 14 cm 135 cm
XL 44 100 cm 57 cm 44 cm 15 cm 140 cm
XXL 46 104 cm 60 cm 46 cm 16 cm 150 cm
XXXL 48 112 cm 60-65 cm 50 cm 18-20 cm 155 cm
TOP Suna acum