Roba judecator

279 lei

Primim comenzi prin SEAP / SICAP!

In conformitate cu caracteristicile impuse de Uniunea Națională a Barourilor din România, utilizând însemnele și combinațiile de negru la robă, respectiv alb la baveta și etolă, conform legii 51/1995 republicată în 2011;

➢ Baveta + etola incluse;
➢ Material: mătase;
➢ Se sifoneaza greu.

* Diferenta dintre cele doua modele (Standard si Premium) o reprezinta calitatea materialului!

Data estimativa livrare:
Golește

Recomandam varianta PREMIUM a robei!

SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

Roba judecator

Roba judecator comercializată de noi are la baza materialul din mătase de piersic. Aceasta are diferențieri în ceea ce privește culorea astfel: negru pentru Înalta Curte de Casație și Justiție și în ședințele de judecată ale Completului de 9 judecători ale secțiilor și mov în ședințele Secțiilor Unite. Roba judecator comercializată de către noi, are garnituri din crepsatin, finisarea acestora fiind făcută cu multă migală.

Robe Online produce o gamă completă de haine juridice, într-un stil clasic, tradițional, urmând cu atenție fiecare detaliu.

Robele și accesoriile pentru robe le puteți achiziționa online și vă puteți alege modelul dorit de pe acest site.

Toate robele de judecător comercializate de noi, sunt confecționate in conformitate cu caractersticile impuse de Uniunea Națională a Barourilor din România. Acestea utilizeaza însemnele și combinațiile de negru la robă, respectiv alb la baveta, conform legii 51/1995, republicată în 2011.

Acest model de robă va veni împreună cu baveta ce corespunde celor mai înalte standarde de calitate.

Roba de magistrat confecționată de noi respectă tiparul unui articol vestimentar de înalta ținută profesională. Aspectul acesteia este unul sobru, vizibil având o calitate superioară. Un material de foarte bună calitate, cu o țesătură rezistentă și cu bavete în nuanțe specifice statutului dumnevoastră. Astfel, baveta de culoare albă pentru judecători, roșu – ciclament pentru tribunale și mov pentru Curțile de Apel.

Acest tip de vestimentație vă oferă distincție și eleganță, făcându-vă imediat remarcat de restul colegilor care lucrează cu legea. Produsele noastre sunt inovatoare, confortabile și potrivite pentru fiecare client.

Roba judecator

De asemenea, roba judecator este confecționată dintr-un material calitativ foarte conforabil. Are o respirabilitate foarte bună, este foarte rezistent și greu șifonabil.

Crearea produselor noastre se desfășoară sub cerințe foarte stricte, roba, etola și baveta, fiind unele dintre cele mai durabile și calitative produse ale noastre.

Ediagnoza

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

Ghid Marimi

Marime Roba Corespondente Dimensiune Bust Dimensiune Maneca Dimensiune Spate Dimensiune Umar Lungime Roba
XS 36 50 cm 45 cm 40 cm 14 cm 105 cm
S 38 55 cm 50 cm 45 cm 15 cm 110 cm
M 40 60 cm 55 cm 50 cm 15 cm 115 cm
L 42 60 cm 60 cm 52 cm 16 cm 115 cm
XL 44 60 cm 65 cm 55 cm 17 cm 120 cm
XXL 46 65 cm 70 cm 58 cm 17 cm 125 cm
XXXL 48 65 cm 70 cm 61 cm 18 cm 130 cm
Call Now Button