Roba avocat

(O recenzie client)

229 lei

Primim comenzi prin SEAP / SICAP!

In conformitate cu caracteristicile impuse de Uniunea Na╚Ťional─â a Barourilor din Rom├ónia, utiliz├ónd ├«nsemnele ╚Öi combina╚Ťiile de negru la rob─â, respectiv alb la baveta ╚Öi etol─â, conform legii 51/1995 republicat─â ├«n 2011;

Ô×ó Baveta + etola incluse;
Ô×ó Material: m─âtase;
Ô×ó Se sifoneaza greu;

* Diferenta dintre cele doua modele (Standard si Premium) o reprezinta calitatea materialului!

Golește

Recomandam varianta PREMIUM a robei!

SKU: Nu se aplic─â Categorie:

Descriere

Roba avocat

Roba┬á avocat comercializat─â de noi este ├«n conformitate cu caracteristicile impuse de Uniunea Na╚Ťional─â a Barourilor din Rom├ónia. Aceasta utilizeaz─â ├«nsemnele ╚Öi combinta╚Ťile de negru la rob─â, respectiv alb la baveta ╚Öi etol─â, conform legii 51/1995 republicat─â ├«n 2011.

Robe Online produce o gam─â complet─â de haine juridice, ├«ntr-un stil clasic, tradi╚Ťional, urm├ónd cu aten╚Ťie fiecare detaliu.

Robele ╚Öi accesoriile le pute╚Ťi achizi╚Ťiona online ╚Öi v─â pute╚Ťi alege modelul dorit de pe acest site.

Acest model de robă va veni împreună cu baveta și etola ce corespund celor mai înalte standarde de calitate.

Robele noastre sunt foarte greu ╚Öifonabile se cura╚Ť─â u╚Öor ╚Öi sunt extrem de rezistente. De asemenea, materialul din care acestea sunt confec╚Ťionate este m─âtasea, fiind unul de foarte bun─â calitate. Confec╚Ťionarea acestor robe este irepro╚Öabil─â, av├ónd cus─âturi extrem de elegante ╚Öi discrete. Pe l├óng─â materialul de calitate, roba avocat are o captu╚Öal─â comod─â ce adaug─â un plus de confort.

Robele noastre sunt fabricate ├«ntr-un stil clasic, tradi╚Ťional, aceasta denot─â elegan╚Ť─â ╚Öi un stil bine pus la punct, cu un rafinament greu de egalat av├ónd o greutate de aproximativ 600 de grame.

Roba avocat

Materialul din care este confec╚Ťionat─â roba avocat este unul u╚Öor ce arat─â foarte bine atunci c├ónd sunte╚Ťi ├«n mi╚Öcare. Aspectul robei de avocat este unul elegant ╚Öi rafinat ╚Öi totodat─â acest tip de material nu creeaz─â energie static─â deci robele noastre vor arat─â irepro╚Öabil ├«n orice situa╚Ťie.

Un alt plus al acestui tip de material este respirabilitatea acestuia. Datorit─â acestor beneficii v─â ve╚Ťi sim╚Ťi mereu confortabil purt├ónd roba de avocat confec╚Ťionat─â de noi. M─âtasea este materialul din care acestea sunt confec╚Ťionate. Culoarea negru a robelor este mult mai puternic─â comparativ cu un alt material.

Crearea produselor noastre se desf─â╚Öoar─â sub cerin╚Ťe foarte stricte, roba, etola ╚Öi baveta, fiind unele dintre cele mai durabile ╚Öi calitative produse ale noastre.

Ediagnoza

1 recenzie pentru Roba avocat

  1. Dragan Maria

    Multumita de produs ­čÖé

Numai clien╚Ťii autentifica╚Ťi care au cump─ârat acest produs pot l─âsa o recenzie.

Ghid Marimi

Marime Roba Corespondente Dimensiune Bust Dimensiune Maneca Dimensiune Gat Dimensiune Umar Lungime Roba
XS 36 84 cm 56 cm 38 cm 13 cm 120 cm
S 38 88 cm 56 cm 40 cm 13 cm 125 cm
M 40 92 cm 56 cm 42 cm 14 cm 140 cm
L 42 96 cm 56 cm 44 cm 14 cm 135 cm
XL 44 100 cm 57 cm 44 cm 15 cm 140 cm
XXL 46 104 cm 60 cm 46 cm 16 cm 150 cm
XXXL 48 112 cm 60-65 cm 50 cm 18-20 cm 155 cm
TOP Suna acum