Roba avocat

(O recenzie client)

279 lei

Primim comenzi prin SEAP / SICAP!

In conformitate cu caracteristicile impuse de Uniunea Națională a Barourilor din România, utilizând însemnele și combinațiile de negru la robă, respectiv alb la baveta și etolă, conform legii 51/1995 republicată în 2011;

➢ Baveta + etola incluse;
➢ Material: mătase;
➢ Se sifoneaza greu;

* Diferenta dintre cele doua modele (Standard si Premium) o reprezinta calitatea materialului!

Data estimativa livrare:
Golește

Recomandam varianta PREMIUM a robei!

SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

Roba avocat

Roba  avocat comercializată de noi este în conformitate cu caracteristicile impuse de Uniunea Națională a Barourilor din România. Aceasta utilizează însemnele și combintațile de negru la robă, respectiv alb la baveta și etolă, conform legii 51/1995 republicată în 2011.

Robe Online produce o gamă completă de haine juridice, într-un stil clasic, tradițional, urmând cu atenție fiecare detaliu.

Robele și accesoriile le puteți achiziționa online și vă puteți alege modelul dorit de pe acest site.

Acest model de robă va veni împreună cu baveta și etola ce corespund celor mai înalte standarde de calitate.

Robele noastre sunt foarte greu șifonabile se curață ușor și sunt extrem de rezistente. De asemenea, materialul din care acestea sunt confecționate este mătasea, fiind unul de foarte bună calitate. Confecționarea acestor robe este ireproșabilă, având cusături extrem de elegante și discrete. Pe lângă materialul de calitate, roba avocat are o captușală comodă ce adaugă un plus de confort.

Robele noastre sunt fabricate într-un stil clasic, tradițional, aceasta denotă eleganță și un stil bine pus la punct, cu un rafinament greu de egalat având o greutate de aproximativ 600 de grame.

Roba avocat

Materialul din care este confecționată roba avocat este unul ușor ce arată foarte bine atunci când sunteți în mișcare. Aspectul robei de avocat este unul elegant și rafinat și totodată acest tip de material nu creează energie statică deci robele noastre vor arată ireproșabil în orice situație.

Un alt plus al acestui tip de material este respirabilitatea acestuia. Datorită acestor beneficii vă veți simți mereu confortabil purtând roba de avocat confecționată de noi. Mătasea este materialul din care acestea sunt confecționate. Culoarea negru a robelor este mult mai puternică comparativ cu un alt material.

Crearea produselor noastre se desfășoară sub cerințe foarte stricte, roba, etola și baveta, fiind unele dintre cele mai durabile și calitative produse ale noastre.

Ediagnoza

1 recenzie pentru Roba avocat

  1. Dragan Maria

    Multumita de produs 🙂

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

Ghid Marimi

Marime Roba Corespondente Dimensiune Bust Dimensiune Maneca Dimensiune Spate Dimensiune Umar Lungime Roba
XS 36 50 cm 45 cm 40 cm 14 cm 105 cm
S 38 55 cm 50 cm 45 cm 15 cm 110 cm
M 40 60 cm 55 cm 50 cm 15 cm 115 cm
L 42 60 cm 60 cm 52 cm 16 cm 115 cm
XL 44 60 cm 65 cm 55 cm 17 cm 120 cm
XXL 46 65 cm 70 cm 58 cm 17 cm 125 cm
XXXL 48 65 cm 70 cm 61 cm 18 cm 130 cm
TOP Suna acum